2/1 كوب زبده لينه + 1 كوب سكر
2 بيضه + 1 م ص فانيليا
2/1 2 كوب دقيق منخول
3 م ص بيكنج بودر
ملح + الشيكولاتة + الموز
الطريقه
1- اخفقي الزبده مع السكر بالمضرب ليصبح هشا واضيفي البيض
والفانيليا بالتدريج مع الخفق
2- انخلي الدقيق مع المواد الجافه واضيفيه لخليط الزبده وقلبي
جيدا ثلجي العجين ساعه
3- سخني الفرن لحراره 400
4- افردي العجين على سطح مرشوش دقيق بين ورقتي زبده بسمك 4/1 بوصه قطعيها بقطاعه بسكوت حسب الشكل المرغوب وضعيها متباعده على صينيه
ثم ضعى قطعة من الموز ثم قطعة من الشيكولاتة وعليها طبقة اخرى من عجينة البسكويت واخبزيها لمدة تلت ساعة على 180 درجة
0 التعليقات:
إرسال تعليق